courses-detail-module Portlet

ATENCIÓ SANITÀRIA IMMEDIATA (714887) Semipresencial

FECHAS

Inicio: 04/04/2024

Fin: 30/04/2024

Límite de matriculación: 24/03/2024

LUGAR DE IMPARTICIÓN

Oficina Provincial Tarragona

AV ANDORRA 61

Y EN CAMPUS VIRTUAL CRUZ ROJA

DURACIÓN

48 horas teóricas.

16 horas prácticas.

Dies presencials. És imprescindible assistir al 100%. SVB AMB DEA - 06/04/2024 DE 9 A 13H PRÀCTIQUES ASI - 13 i 27 d'abril de 9.00 a 15.00 h

PRECIO

217.0 € interno.

297.0 € externo.

DATOS GENERALES

Dirigido a: Persones que necessiten certificar els coneixements en primers auxilis o en tingui la necessitat d'aquests coneixements.

Área: FORMACIÓN EN SOCORROS Y EMERGENCIAS

CONTACTO

Responsable del curso: MARTA HERNANDEZ COMES

Email de contacto: maheco@creuroja.org

Centro de la Cruz Roja: Asamblea Local Tarragona

Teléfono: 977244769

Domicilio: AVDA. ANDORRA 61

CP - Localidad: 43002 Tarragona

OBJETIVOS GENERALES

Curs teòric i pràctic per capacitar a primers actuants en la resolució de situacions d'emergència i problemes de salut que se'ns plantegen a la nostra vida diària. Aquesta titulació atorga la certificació en coneixements en primers auxilis, segons el Decret 225/1996 de 12 de juny També es donen els coneixements i s'atorga en ús del desfibril.lador extern automatitzat (DEA) regulada pel Decret 151/2012 de 20 de novembre. Aquestes dues formacions tenen interès i és necessari en moltes professions dels àmbits de la salut, seguretat, medi natural, esports, educació i transports, entre altres. El Decret 30/2015 de 2 de març, marca el catàleg d'activitats i centres obligats a adoptar mesures d'autoprotecció que han d'adoptar els centres i activitats. Aquest indica quantes persones han d'estar formades en ASI i/o DEA en els centres o activitats marcats. Els continguts de la part de Suport Vital Bàsic segueixen les Guies publicades per l'European Ressuscitation Council (ERC), i els de primers auxilis en les Directrius de la Federació Internacional de Societats de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja (FICR). Ambdós documents es basen en l'estudi i en la evidència mèdica.

OBJETIVOS ESPECÍFICOS

-Dotar als participants dels coneixements teòrics i habilitats necessàries per donar una resposta inicial i eficaç que permeti mantenir la víctima en les millors condicions possibles fins posar-lo en mans d'equips amb un nivell de coneixements més alts. -Conèixer i saber aplicar els protocols d'actuació. -Saber identificar i resoldre una situació d'urgència vital. -Conèixer les mesures de prevenció.

CRITERIOS DE EVALUACIÓN

1. Assistència al 100 % de les pràctiques del curs Fer totes les activitats teòriques de l'aula online. 3. Accedir a tots els continguts teòrics del curs i superar les proves d'avaluació teòrica online amb un mínim de 7 per cada mòdul. 4. Superar la prova pràctica. 5. Prova pràctica d'avaluació continuada. 6. Realització de 2 minuts d'RCP de qualitat amb mecanisme de retroalimentació.

REQUISITOS DE ACCESO AL CURSO

A partir de 16 anys La titulació de SVB amb DEA s'atorga a les persones majors d'edat (Decret 151/2012 de 20 de novembre).

CONDICIONES DE MATRICULACIÓN

Límite de matriculación: 24/03/2024

1. Cal formalitzar la matrícula online en les dates que es marquin. 2. Una vegada iniciat el curs no es retornarà l'import de la matrícula.

TEMARIO DEL CURSO

FASE TEÒRICA (ONLINE) 1. Valoració inicial de l'accidentat com a primer intervinent 2. Assistència a l'accidentat amb maniobres de suport ventilatori i/o circulatori bàsic com a primer intervinent 3. Atenció inicial de primers auxilis en situacions d'emergència sense parada cardiorespitaròria. 4. Aplicació de tècniques de mobilització i immobilització per traslladar a l'accidentat. 5. Intervenció de suport psicològic a l'accidentat, familiars i implicats en la situació d'urgència com a primer intervinent. 6. Atenció al pacient pediàtric FASE PRÀCTICA (PRESENCIAL) 1. Assistència a l'accidentat amb maniobres de suport ventilatori i/o circulatori 2. Introducció als vehicles sanitaris i principals materials d'intervenció 3. Atenció inicial de primer auxilis en situacions d'emergència sense parada cardiorrespiratoria. 4. Aplicació de tècniques de mobilització i immobilització per traslladar a l'accidentat 5. Simulació de casos

LUGAR DE IMPARTICIÓN

PLATAFORMA DE E-LEARNING

El Campus Virtual de CRE permite compartir experiencias, independientemente de la zona territorial de origen de cada persona y hace posible la interacción entre los diferentes colectivos que lo componen (formadores/as, alumnos/as, personal de gestión, ...) sin tener la necesidad de coincidir ni en el espacio, ni en el tiempo. El proceso de aprendizaje se apoya en dos pilares fundamentales: la acción docente por parte de formadores/as expertos/as y la calidad de los materiales didácticos diseñados específicamente para este tipo de formación virtual. El proceso se realiza de una forma totalmente interactiva y utilizando los ejercicios y las actividades para un aprendizaje y una evaluación continua de los contenidos trabajados.

Compartir

Selector de idioma