Detalle Cursos - Cruz Roja
courses-detail-module Portlet
OPERACIONS AUXILIARS D'EMMAGATZEMATGE I GESTIO D'INVENTARI (600292) E-Learning
FECHAS
Inicio: 18/03/2021
Fin: 30/04/2021
Límite de matriculación: 15/02/2021
LUGAR DE IMPARTICIÓN
CAL BONASTRUC DE PORTA 13
DURACIÓN
125 horas teóricas.
El curs es realitza mitjançant plataforma e-learning 24h/7 dies setmana
Dirigido a:
Persones en recerca de feina o en millora de l'ocupació. Participants dels projectes d'ocupació.Área: CAPACITACIÓN PROFESIONAL
Responsable del curso: MARIA CARME POZO VARON
Email de contacto: carme.pozo@creuroja.org
Centro de la Cruz Roja: Asamblea Local Girona
Teléfono: 972222222
Domicilio: CAL BONASTRUC DE PORTA 13
CP - Localidad: 17001 Girona
Realitzar operacions de suport en la recepció i preparació de les materies primes que intervenen en els processos productius. Col·laborar en els processos, ajudant en les operaciones rutinàries i senzilles d'elaboració i envasat dels productes alimentaris. d'acord a les instruccions de treball i a les normes d'higiène i seguretat específica. Processos de manipulació de productes alimentaris. Ús de carretilles elebadores.
Construir i aportar eines eficaces per dominar les habilitats bàsiques i necessàries relacionades amb la motivació personal, el lideratge, la construcció i desenvolupament d'un equip d'èxit. Conèixer les mesures de seguretat i manteniment preventiu d'un magatzem. Col·laborar en el control i recepció de les matèries primes dels productes auxiliars. Realitzar les operacions bàsiques de preparació de les matèries primes i auxiliars, utilitzant la maquinària, instrumental o equips necessaris. Realitzar les tasques rutinaries i específiques en les operacions d'elaboració de productes alimentaris, utilitzant l'utillatge i els equips necessaris per a la continuitat del procés. Conducció de carretilles elevadores. Participar en la preparació dels materials i en la regularització dels equips específics d'envasat, acondicionat i embalatge de productes alimentaris, segons les preescripcions establertes en les instruccions de treball. Contribuir a l'adopció, en les situacions de treball de la seva competència, de les mesures de protecció necessaries per garantitzar la seguretat i higiène personal, i les normes que aseguren la qualitat i salubritat alimentària dins de les activitats pròpies de la seva competència.
Exàmen que constarà de 30 preguntes tipus test. Cada pregunta tindrà tres alternatives de resposta de les quals només una seria la correcta. Serà considerat com a APTA l'exàmen que tingui com a mínim el 70% de les preguntes correctes. Per tant, el nombre màxim de resposta errònies és de 09. Si una resposta es deixa en blanc es considerarà errònia. En cas que no sigui APTE l'exàmen final, es valorarà l'avaluació final de les pràctiques.
REQUISITOS DE ACCESO AL CURSO
Estar en recerca de feina. Ser major de 18 anys Permís de treball
CONDICIONES DE MATRICULACIÓN
Data Límit Inscripció: 15 de febrer Proves de preselecció: 18 i 24 de febrer
TEMARIO DEL CURSO
Preparació de matèries primes. Operacions bàsiques de processos de productes alimentaris. Envasat i empaquetat de productes alimentaris. Seguretat laboral i seguretat alimentària. Seguretat i prevenció en les operacions auxiliars d'emmagatzematge. Treball en equip en les operacions auxiliars d'emmagatzematge. Sensibilització en igualtat d'oportunitats i en matèria de sensibilització ambiental. Ús de carretilles elevadores.PLATAFORMA DE E-LEARNING
El Campus Virtual de CRE permite compartir experiencias, independientemente de la zona territorial de origen de cada persona y hace posible la interacción entre los diferentes colectivos que lo componen (formadores/as, alumnos/as, personal de gestión, ...) sin tener la necesidad de coincidir ni en el espacio, ni en el tiempo. El proceso de aprendizaje se apoya en dos pilares fundamentales: la acción docente por parte de formadores/as expertos/as y la calidad de los materiales didácticos diseñados específicamente para este tipo de formación virtual. El proceso se realiza de una forma totalmente interactiva y utilizando los ejercicios y las actividades para un aprendizaje y una evaluación continua de los contenidos trabajados.
Compartir