courses-detail-module Portlet

PERSONAL DE SUPERMERCAT (600093) E-Learning

FECHAS

Inicio: 18/03/2021

Fin: 23/04/2021

Límite de matriculación: 17/03/2021

LUGAR DE IMPARTICIÓN

CR DE LES ARENES 10

DURACIÓN

125 horas teóricas.

Formació realitzada en plataforma de e-learning

DATOS GENERALES

Dirigido a: Participants dels projectes d'ocupació de la província de Creu Roja Girona.

Área: CAPACITACIÓN PROFESIONAL

CONTACTO

Responsable del curso: LAIA ROSES USERO

Email de contacto: laia.roses@creuroja.org

Centro de la Cruz Roja: Asamblea Local Roses-Castelló d`Empúries

Teléfono: 972256828

Domicilio: CR DE LES ARENES 10

CP - Localidad: 17480 Roses

OBJETIVOS GENERALES

- Proporcionar coneixements sobre la professió de personal de supermercat (caixer/a, reposició, professional de productes frescs i preparador de comandes online). - Facilitar l'aprenentatge de les eines de treball. - Introduir als participants al sector comercial de grans superfícies.

OBJETIVOS ESPECÍFICOS

- Proporcionar els coneixements necessaris per a que la persona es pugui desenvolupar en els diferents llocs de treball dintre del supermercat, essent una persona polivalent, tant en seccions de frescos, magatzem, caixa o reposició. -Poder donar atenció i informació sobre els productes específics o especials de cada secció.

CRITERIOS DE EVALUACIÓN

Connexió a la plataforma de formació a distància. Realització d'almenys un 80% dels mòduls de formació. Realització de totes les activitats vinculades a cada mòdul de formació. Resultat com APTA en el test d'evaluació final.

REQUISITOS DE ACCESO AL CURSO

Participants dels projectes d'ocupació de la província de Creu Roja Girona. Disposar de connexió a Internet Disposar d'eines i aplicacions necessàries per l'elaboració dels documents ( navegador, word, dispositiu amb càmara i micrófon )

CONDICIONES DE MATRICULACIÓN

Límite de matriculación: 17/03/2021

Estar inscrit al Servei d'Ocupació de Creu Roja a Girona. Data límit d'inscripció: 20/02/2021 Proves de Preselecció: 15 i 22 de febrer ( es convocarà online )

TEMARIO DEL CURSO

Fruiteria per establiments comercials (25h) Caixa i terminal Punt de Venda (15h) Operativa de preparació de comandes (10h) Organització del lineal en el punt de venda (20h) Tècniques d¿atenció bàsica a clients (30h) Xarcuteria (10h) Peixateria (10h) Productes Ecològics (5h)

PLATAFORMA DE E-LEARNING

El Campus Virtual de CRE permite compartir experiencias, independientemente de la zona territorial de origen de cada persona y hace posible la interacción entre los diferentes colectivos que lo componen (formadores/as, alumnos/as, personal de gestión, ...) sin tener la necesidad de coincidir ni en el espacio, ni en el tiempo. El proceso de aprendizaje se apoya en dos pilares fundamentales: la acción docente por parte de formadores/as expertos/as y la calidad de los materiales didácticos diseñados específicamente para este tipo de formación virtual. El proceso se realiza de una forma totalmente interactiva y utilizando los ejercicios y las actividades para un aprendizaje y una evaluación continua de los contenidos trabajados.

Compartir

Selector de idioma