courses-detail-module Portlet

AUXILIAR DE CARNISSERIA (606450) Semipresencial

DATAS

Inicio: 12/04/2021

O final: 21/05/2021

Límite de inscrición: 15/03/2021

DURACIÓN

125 horas teóricas.

90 horas prácticas.

Aquest curs es realitza mitjançant plataforma e-learning 24h/7 dies setmana i amb classes semipresencials en horari de tardes.

DATOS XERAIS

Dirixido a: Participantes del Projecte Activant Capacitats per a l'Ocupació

Area: CAPACITACIÓN PROFESIONAL

CONTACTO

Responsable do curso: MARIA CARME POZO VARON

Email de contacto: carme.pozo@creuroja.org

Centro da Cruz Vermella:: Asamblea Local Girona

Teléfono: 972222222

Domicilio: CAL BONASTRUC DE PORTA 13

CP - Localidad: 17001 Girona

OBXECTIVOS XERAIS

Curs de Formació Tècnica-Professional amb l¿objectiu de la Especialització en auxiliar de carnisseria. Curs impartit amb la col.laboració amb el Gremi de Carnissers de Girona

OBXECTIVOS ESPECÍFICOS

- Proporcionar coneixements sobre la professió - Facilitar l'aprenentatge de les eines de treball - Proporcionar coneixements específics - Oferir tècnica professional per a la realització del tall de les diferents peces

CRITERIOS DE AVALIACIÓN

- 80% de asistencia. - Examen que constará de 30 preguntas tipo test. Cada pregunta tendrá tres alternativas de respuesta de las cuales sólo una será la correcta. Será considerado como APTO el examen que tenga como mínimo el 70% de las preguntas correctas. Por tanto, el número máximo de respuestas erróneas es de 09. Si una respuesta se deja en blanco se considerará errónea.

REQUISITOS DE ACCESO AO CURSO

Participantes del Projecte Activant Capacitats per a l'Ocupació

CONDICIÓNS DE INSCRICIÓN

Límite de inscrición: 15/03/2021

28/02/2021

AXENDA DO CURSO

Normativa aplicable al feineg, concepte de feineg dels animals Eliminació de pell. Evisceració, reconeixement, separació i acondicionament de les despulles Neteja i desinfecció dels equips i eines de feineg Maquinaria, equips i mètodes de treball La carn: definició, teixit muscular, peces, altres teixits, procés de maduració... Aplicació de les condicions tècnico-sanitàries en sales de desfer i obradors càrnics Preparació de les peces càrniques per la seva comerncialització (despecejament, desossat, filetejat, emmagatzematge i etiquetat, conservació, preparació de despulles comestibles, presentació comercial)

PRAZO DE ENTREGA:

PLATAFORMA DE APRENDIZAXE ELECTRÓNICA

El Campus Virtual de CRE permite compartir experiencias, independientemente de la zona territorial de origen de cada persona y hace posible la interacción entre los diferentes colectivos que lo componen (formadores/as, alumnos/as, personal de gestión, ...) sin tener la necesidad de coincidir ni en el espacio, ni en el tiempo. El proceso de aprendizaje se apoya en dos pilares fundamentales: la acción docente por parte de formadores/as expertos/as y la calidad de los materiales didácticos diseñados específicamente para este tipo de formación virtual. El proceso se realiza de una forma totalmente interactiva y utilizando los ejercicios y las actividades para un aprendizaje y una evaluación continua de los contenidos trabajados.

Comparte

Language Selector