courses-detail-module Portlet

AUXILIAR DE CARNISSERIA (606450) Semipresencial

RENDEZ-VOUS

Début: 12/04/2021

La fin: 21/05/2021

Limite d'inscription: 15/03/2021

DURÉE

125 heures théoriques.

90 horaires pratiques.

Aquest curs es realitza mitjançant plataforma e-learning 24h/7 dies setmana i amb classes semipresencials en horari de tardes.

DONNÉES GÉNÉRALES

Dirigé à: Participantes del Projecte Activant Capacitats per a l'Ocupació

Domaine thématique: CAPACITACIÓN PROFESIONAL

CONTACTO

Responsable du cours: MARIA CARME POZO VARON

Email du contact: carme.pozo@creuroja.org

Centre de la Croix-Rouge: Asamblea Local Girona

Téléphone: 972222222

Accueil: CAL BONASTRUC DE PORTA 13

CP - Ville: 17001 Girona

OBJECTIFS GENERALS

Curs de Formació Tècnica-Professional amb l¿objectiu de la Especialització en auxiliar de carnisseria. Curs impartit amb la col.laboració amb el Gremi de Carnissers de Girona

OBJECTIFS SPÉCIFIQUES

- Proporcionar coneixements sobre la professió - Facilitar l'aprenentatge de les eines de treball - Proporcionar coneixements específics - Oferir tècnica professional per a la realització del tall de les diferents peces

CRITÈRES D'ÉVALUATION

- 80% de asistencia. - Examen que constará de 30 preguntas tipo test. Cada pregunta tendrá tres alternativas de respuesta de las cuales sólo una será la correcta. Será considerado como APTO el examen que tenga como mínimo el 70% de las preguntas correctas. Por tanto, el número máximo de respuestas erróneas es de 09. Si una respuesta se deja en blanco se considerará errónea.

CONDITIONS D'ACCÈS AU COURS

Participantes del Projecte Activant Capacitats per a l'Ocupació

CONDITIONS D'INSCRIPTION

Limite d'inscription: 15/03/2021

28/02/2021

ORDRE DU JOUR DU COURS

Normativa aplicable al feineg, concepte de feineg dels animals Eliminació de pell. Evisceració, reconeixement, separació i acondicionament de les despulles Neteja i desinfecció dels equips i eines de feineg Maquinaria, equips i mètodes de treball La carn: definició, teixit muscular, peces, altres teixits, procés de maduració... Aplicació de les condicions tècnico-sanitàries en sales de desfer i obradors càrnics Preparació de les peces càrniques per la seva comerncialització (despecejament, desossat, filetejat, emmagatzematge i etiquetat, conservació, preparació de despulles comestibles, presentació comercial)

LIEU DE LIVRAISON

PLATEFORME E-LEARNING

El Campus Virtual de CRE permite compartir experiencias, independientemente de la zona territorial de origen de cada persona y hace posible la interacción entre los diferentes colectivos que lo componen (formadores/as, alumnos/as, personal de gestión, ...) sin tener la necesidad de coincidir ni en el espacio, ni en el tiempo. El proceso de aprendizaje se apoya en dos pilares fundamentales: la acción docente por parte de formadores/as expertos/as y la calidad de los materiales didácticos diseñados específicamente para este tipo de formación virtual. El proceso se realiza de una forma totalmente interactiva y utilizando los ejercicios y las actividades para un aprendizaje y una evaluación continua de los contenidos trabajados.

Compartir

Sélecteur de Langue