courses-detail-module Portlet

AUXILIAR DE CARNISSERIA (606450) Semipresencial

DATES

Inici: 12/04/2021

Fi: 21/05/2021

Límit de matriculació: 15/03/2021

DURADA

125 hores teòriques.

90 hores pràctiques.

Aquest curs es realitza mitjançant plataforma e-learning 24h/7 dies setmana i amb classes semipresencials en horari de tardes.

DADES GENERALS

Dirigit a: Participantes del Projecte Activant Capacitats per a l'Ocupació

Àrea: CAPACITACIÓN PROFESIONAL

CONTACTE

Responsable de el curs: MARIA CARME POZO VARON

E-mail de contacte: carme.pozo@creuroja.org

Centre de la Creu Roja: Asamblea Local Girona

Telèfon: 972222222

Domicili: CAL BONASTRUC DE PORTA 13

CP - Localitat: 17001 Girona

OBJECTIUS GENERALS

Curs de Formació Tècnica-Professional amb l¿objectiu de la Especialització en auxiliar de carnisseria. Curs impartit amb la col.laboració amb el Gremi de Carnissers de Girona

OBJECTIUS ESPECÍFICS

- Proporcionar coneixements sobre la professió - Facilitar l'aprenentatge de les eines de treball - Proporcionar coneixements específics - Oferir tècnica professional per a la realització del tall de les diferents peces

CRITERIS D'AVALUACIÓ

- 80% de asistencia. - Examen que constará de 30 preguntas tipo test. Cada pregunta tendrá tres alternativas de respuesta de las cuales sólo una será la correcta. Será considerado como APTO el examen que tenga como mínimo el 70% de las preguntas correctas. Por tanto, el número máximo de respuestas erróneas es de 09. Si una respuesta se deja en blanco se considerará errónea.

REQUISITS D'ACCÉS A EL CURS

Participantes del Projecte Activant Capacitats per a l'Ocupació

CONDICIONS DE MATRICULACIÓ

Límit de matriculació: 15/03/2021

28/02/2021

TEMARI DEL CURS

Normativa aplicable al feineg, concepte de feineg dels animals Eliminació de pell. Evisceració, reconeixement, separació i acondicionament de les despulles Neteja i desinfecció dels equips i eines de feineg Maquinaria, equips i mètodes de treball La carn: definició, teixit muscular, peces, altres teixits, procés de maduració... Aplicació de les condicions tècnico-sanitàries en sales de desfer i obradors càrnics Preparació de les peces càrniques per la seva comerncialització (despecejament, desossat, filetejat, emmagatzematge i etiquetat, conservació, preparació de despulles comestibles, presentació comercial)

LLOC D'IMPARTICIÓ

PLATAFORMA D'E-LEARNING

El Campus Virtual de CRE permite compartir experiencias, independientemente de la zona territorial de origen de cada persona y hace posible la interacción entre los diferentes colectivos que lo componen (formadores/as, alumnos/as, personal de gestión, ...) sin tener la necesidad de coincidir ni en el espacio, ni en el tiempo. El proceso de aprendizaje se apoya en dos pilares fundamentales: la acción docente por parte de formadores/as expertos/as y la calidad de los materiales didácticos diseñados específicamente para este tipo de formación virtual. El proceso se realiza de una forma totalmente interactiva y utilizando los ejercicios y las actividades para un aprendizaje y una evaluación continua de los contenidos trabajados.

Compartir

Selector d'idioma