courses-detail-module Portlet

PERSONAL DE SUPERMERCAT (600093) E-Learning

DATES

Start: 18/03/2021

End: 23/04/2021

Enrollment limit: 17/03/2021

PLACE OF DELIVERY

CR DE LES ARENES 10

DURATION

125 theoretical hours.

Formació realitzada en plataforma de e-learning

GENERAL DATA

Addressed to: Participants dels projectes d'ocupació de la província de Creu Roja Girona.

Thematic area: CAPACITACIÓN PROFESIONAL

CONTACT

Responsible for the course: LAIA ROSES USERO

Contact email: laia.roses@creuroja.org

Red Cross Center: Asamblea Local Roses-Castelló d`Empúries

Phone: 972256828

Home: CR DE LES ARENES 10

PC - Locality: 17480 Roses

GENERAL OBJECTIVES

- Proporcionar coneixements sobre la professió de personal de supermercat (caixer/a, reposició, professional de productes frescs i preparador de comandes online). - Facilitar l'aprenentatge de les eines de treball. - Introduir als participants al sector comercial de grans superfícies.

SPECIFIC OBJECTIVES

- Proporcionar els coneixements necessaris per a que la persona es pugui desenvolupar en els diferents llocs de treball dintre del supermercat, essent una persona polivalent, tant en seccions de frescos, magatzem, caixa o reposició. -Poder donar atenció i informació sobre els productes específics o especials de cada secció.

EVALUATION CRITERIA

Connexió a la plataforma de formació a distància Realització d'almenys el 80% dels móduls de la formació Realització de totes les activitats vinculades a cada mòdul de formació Resultat com a APTA en el test d'avaluación final.

ACCESS REQUIREMENTS TO THE COURSE

Participants dels projectes d'ocupació de la província de Creu Roja Girona. Disposar de connexió a Internet Disposar d'eines i aplicacions necesaries per l'elaboracio dels documentos (navegador, word, dispositiu amb càmara i micròfon.

REGISTRATION CONDITIONS

Enrollment limit: 17/03/2021

Estar inscrit en el Servei d'Ocupació de CR a Girona Data límit d'inscripció: 14/03/2021 Proves de Preselecció: 15 i 22 de febrer i 8 de març ( es convocarà online )

COURSE AGENDA

Fruiteria per establiments comercials (10h) Caixa i terminal Punt de Venda (15h) Operativa de preparació de comandes (10h) Organització del lineal en el punt de venda (20h) Tècniques d¿atenció bàsica a clients (30h) Altres seccions supermercat (15h) Xarcuteria (10h) Peixateria (10h) Productes Ecològics (5h)

E-LEARNING PLATFORM

El Campus Virtual de CRE permite compartir experiencias, independientemente de la zona territorial de origen de cada persona y hace posible la interacción entre los diferentes colectivos que lo componen (formadores/as, alumnos/as, personal de gestión, ...) sin tener la necesidad de coincidir ni en el espacio, ni en el tiempo. El proceso de aprendizaje se apoya en dos pilares fundamentales: la acción docente por parte de formadores/as expertos/as y la calidad de los materiales didácticos diseñados específicamente para este tipo de formación virtual. El proceso se realiza de una forma totalmente interactiva y utilizando los ejercicios y las actividades para un aprendizaje y una evaluación continua de los contenidos trabajados.

Share

محدد اللغة